top of page

Monitorizare Video
și a sitemelor de securitate

MONITORIZARE VIDEO

Sitemul video live 24/7 de ultimă generație cu tehnilogie AI vă garantează siguranța.

Tehnologia AI încorporează algoritmi de învățare profundă în camerele de securitate și video recordere, oferind companiilor și proprietarilor de case instrumente inteligente pentru a duce securitatea la următorul nivel, atât în interior, cât și în exterior.

Evenimentele fals-pozitive, care consumă ore de verficat manual, sunt reduse prin folosirea Inteligenței Artificiale, care va face diferența dintre un incident real și o alarmă falsă.

Datorită funcției Motion Detection 2.0 a camerelor cu tehnologie AcuSense, sistemul AI este funcțional din fabrică și nu necesită alte configurații.

Odată introduse în baza de date informațiile pentru cei aflați în lista de access, orice intruziune va fi notificată în centrul de monitorizare, cât și pe dispozitivele mobile ale dispecerilor, astfel încât amenințarea să fie oprită din prima fază.

MONITORIZAREA SISTEMULUI:

Monitorizare live 24/7 de ultimă oră, care îi păstrează pe cei dragi în siguranță, alegerea unei conexiuni dedicate folosind tehnologia celulară GSM sau conexiune ethernet ,mesageria text vă avertizează pentru toate deschiderile și închiderile.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR:

Un detector de fum 24/7 vă conectează acum la un operator live. Serviciile de pompieri vor fi trimise indiferent dacă dormiți sau nu sunteti acasă.

MONOXID DE CARBON:

Un serviciu de monitorizare 24/7 ce se conectează la un operator live. Protejați-i pe cei dragi de acest „ucigaș tăcut”. 

MONITORIZAREA TEMPERATURII SAU INUNDAȚII:

Cu dispozitive suplimentare ca cele de mai sus vă vor alerta stația de monitorizare care, la rândul său, vă va contacta. Acum puteți lua măsurile adecvate pentru a apela contractorii de service sau alți membri ai familiei pentru a minimiza daunele. 

Inteligența Artificială în tehnologia de supraveghere video.

Avantajele unui sistem de supraveghere inteligent sunt întotdeauna un motiv bun pentru a investi în echipamente pe masură.

  • Poți reduce numărul infracțiunilor ce se petrec în perimetrul tău și oferi celor din jur nivelul de siguranță necesar.

  • Te ajută să economisești timp, resurse și investiții în alte echipamente conexe.

  • Reduce prima de asigurare, un sistem de supraveghere bine pus la punct poate fi bila albă ce diminuează o cotă parte din asigurare, dând dovadă de complianță și atenție asupra măsurilor de securitate și prevenție.

Care este locul inteligenței artificiale în supravegherea video?

Supravegherea video cu AI nu este doar o rezervă de înregistrări cu spațiul tău filmat din interior și din exterior, ci este un ajutor real în asigurarea și menținerea
securității.
În afară de captarea imaginilor de la sol, camerele cu AI îndeplinesc funcții
secundare de detecție și alarmare – două lucruri pe care agenții de pază le fac deja, dar cu oarecare limitări.

În primul rând, captează, analizează și produc un răspuns față de ce se întâmplă la sol.
În timp ce camerele video rudimentare doar captează imagini, supravegherea video cu AI are capacitatea de recunoaștere a obiectelor, persoanelor, comportamentelor, acțiunilor și fenomenelor care trec prin sau au loc în încăperile monitorizate.
Datorită unei baze de date ample, care „antrenează” algoritmul de funcționare,
camerele de supraveghere pot distinge oameni, mașini, animale, ș.a.m.d.
Poți configura parametrii algoritmului în funcție de orele în care proprietatea ta este deschisă sau închisă și în funcție de zonele restricționate și cele cu acces liber. Astfel, dacă cineva intră pe proprietatea ta în afara orelor de funcționare, sistemul va trimite o alarmă către dispecer pentru a putea fi luate măsuri de protecție.

În al doilea rând, este un suport pentru și preia din responsabilitățile agenților de pază.
Agenții de pază prind superputeri cu supravegherea pe bază de AI. Ceea ce pentru om este dificil de observat pe întuneric sau la distanță, pentru sistemele de supraveghere inteligente este floare la ureche.
Camerele de supraveghere cu vedere de noapte nu sunt o noutate. Până la urmă, acestea au fost puse în folosință încă din al Doilea Război Mondial. Și, deși primele modele nu erau ideale, toți anii aceștia au adus îmbunătățiri substanțiale pentru calitatea imaginii.
În prezent, o cameră de supraveghere cu vedere de noapte ajută înzecit agenții de pază care în întuneric nu disting obiecte mai departe de 5 metri.
Iar camerele de supraveghere inteligente pot face și mai multe pentru agenții de
pază.
Adevărul este că agenții sunt, în fond, oameni. Asta înseamnă că sunt vulnerabili la a obosi, a se plictisi, a fi distrași, a adormi, ș.a.m.d.
Este de așteptat ca, după câteva ore de privit ecranele cu înregistrările live ale
camerelor de supraveghere, atenția agenților de pază să scadă substanțial, iar
capacitatea de răspuns în situațiile de urgență să fie diminuată.
Aceste tactici de supraveghere folosesc ineficient resursele. Însă, supravegherea
video pe bază de analiză comportamentală, nu are aceleași probleme. Camerele video inteligente pot monitoriza continuu întreaga zi, fără pauze, randament scăzut din cauza oboselii, nevoie de training și necesitatea de a fi plătite.

 

În al treilea rând, supravegherea video cu AI identifică comportamentele anormale. Este posibil ca aceasta să fie cea mai impresionantă funcție.
Supravegherea video cu AI îndeplinește funcții avansate, care depășesc cu mult
capacitățile primelor camere de supraveghere. Având la bază un sistem denumit
„behavioral analytics” (analiză comportamentală), camerele video învață prin
repetiție ce este reprezentativ pentru comportamentele obișnuite ale oamenilor și mașinilor.
Astfel, în momentul în care apar anomalii comportamentale, sistemul se
autosesizează să trimită o alertă dispecerului.
Deși nu are pretenții de acuratețe maximă (de vreme ce inteligența artificială mai are de învățat până să dobândească discernământ aproape uman), camerele de supraveghere inteligente recunosc când o mașină intră ilegal pe o proprietate, o persoană amenință o altă persoană cu o armă sau cineva se comportă suspicios.

bottom of page